Milan Hýzler

školní psycholog

Milan Hýzler (31 let) se narodil v Praze a žije zde celý dosavadní život. Několikrát se přestěhoval, než zakotvil v MČ Praha 18, v Letňanech. Zde žije trvale již přes sedm let. Jako nejvýše dosažené vzdělání dokončil dva obory na Pedagogické fakultě univerzity Karlovy. Nejprve vystudoval psychologii, a poté si rozšířil své kompetence do oboru speciální pedagogiky. Své nabyté znalosti ze studia měl možnost uplatňovat na několika pracovních pozicích během studia. Nejvíce svých dosavadních zkušeností získal v resortu školství. Měl tu možnost pracovat, jak v soukromém, tak i ve státním školství.

Působil na pozicích asistenta pedagoga a později pak školního psychologa. Na tuto pozici se bude po dvou a půl leté pauze, strávené na rodičovské dovolené, opět vracet. Milan zároveň přiznává, že práce se školními dětmi, jejich rodiči a učiteli ho prozatím naplňovala úplně nejvíce a domnívá se, že činnost v pomáhající profesi pro něj bude vždy mnoho znamenat, ať už bude dělat cokoliv.

Jak vyplývá z Milanovy profese, nejvíce ho zajímají témata školství a sociálních věcí. Svůj volný čas rád tráví s rodinou na kulturních a gastronomických akcích v Praze nebo cestováním po krásách České republiky. Rád si také přečte pěkný román, zajde na divadelní představení nebo na větší procházku se svým psíkem.

Po více než dvou letech strávených v Letňanech cítí, že je potřeba zapracovat na oblastech týkajících se služeb pro občany, společenském životě v MČ nebo možnostech trávení volného času dětí i dospělých.

Milan je nezávislým kandidátem s číslem 15

Hýzler profil