Martina Křenková

stavební projektant

Martina Křenková (48 let) vyrostla v malém městečku v ústeckém kraji, ale studium ji nakonec zaválo do Prahy. Díky vystudování zdravotního inženýrství na ČVUT v Praze zůstala a doteď jako projektantka v oboru veřejných bazénů v lázeňství pracuje. Před 20 lety se nastěhovala do starší sídlištní části Letňan. Později se s mužem a synem přestěhovala do nové výstavby u lesoparku.

Vždy byla v srdci Pirátkou, protože svoboda a liberální pohled na svět je jí bytostně vlastní. Velmi důležitá je pro ni i transparentnost a digitalizace, která vede k zjednodušení vyřizování státních či městských záležitostí.

Protože je rodina pro Martinu to nejdůležitější, ráda by, aby Letňany umožnily rodinám příjemné místo k žití. Aby měly rodiny nejen kde bydlet, ale také kde trávit svůj volný čas. V Letňanech ji chybí kulturní a setkávací místo pro děti i dospělé, ZUŠ, dostatek míst pro odpočinek ve stínu, nebo hřiště pro starší děti (skatepark, parkour, atd.).

Martinu zajímá školní prostředí a výuka s ověřenými trendy. Je důležité, aby děti výuka bavila a škola jim dala pozitivní přístup ke vzdělání.

Jako částečný invalida si také všímá míst, které je potřeba zpřístupnit nejen invalidům, ale i starším občanům a rodinám s kočárkem.

Martina je nezávislou kandidátkou s číslem 7

Křenková profil